House of Joy Hoofddorp

Selecteer de taal

House of Joy gaat groeien! In plaats van een keer per maand, zijn we met ingang van september 2022 elke week open. Daarom zoeken we andere christenen, van welke cultuur dan ook, die hun talenten willen inzetten om van House of Joy iets moois te maken. Onze focus ligt nu op het organiseren van de maaltijden, maar daar omheen willen we een platform worden voor allerlei manieren van contact tussen migranten en geboren Nederlanders.

Geïnteresseerd geworden in House of Joy en wil je graag meehelpen? Dan maken we graag kennis met je! Dat kan door contact met ons op te nemen via het onderstaande contactformulier.

Financiële hulp

Wij vinden het belangrijk dat onze activiteiten voor iedereen toegankelijk zijn en daarom vragen we geen geld voor de maaltijden of andere diensten. Zou jij een gift willen doen om dit mogelijk te maken? In dat geval, heel erg bedankt! Je kunt je gift overmaken op bankrekening:

NL17 TRIO 0788 8819 14 t.n.v. Algemeen College van Diakenen, Hoofddorp

Belangrijk: vermeld als omschrijving: "Gift voor House of Joy"

Een gift is aftrekbaar van de inkomstenbelasting onder RSIN number 82412547 (ANBI-naam: Diaconie van de Protestantse Gemeente te Hoofddorp).

Deze mensen hebben hulp nodig

Meneer Ali zoekt werk

 man  

Meneer Ali woont met zijn vrouw en vier kinderen sinds twee jaar in Hoofddorp en wil heel graag in Nederland een nieuw leven opbouwen. Op maandag, dinsdag en donderdag gaat hij naar inburgeringsles. Op de andere dagen zou hij graag wat geld willen verdienen, want met zijn uitkering kan hij moeilijk rondkomen. Hij weet dat zijn uitkering gekort zal worden als hij geld verdient, maar toch wil hij graag een baan of klusjes doen voor mensen. Meneer Ali spreekt uitstekend Engels en begint al aardig Nederlands te leren. Hij heeft in zijn geboorteland gewerkt als postsorteerder.

Kan jij hem helpen aan een baan(tje) of wil je hem wat laten bijverdienen met een klus? Neem dan contact met ons op. Rechtsonder op deze pagina vindt u onze contactgegevens.

 

Andere hulpvragen

Hello, I am Delvin, a 28 year old catholic faith follower who is very active in local parish in India. Part of job, I am moving to Hoofddorp and I am searching an accommodation near to the catholic church. I am looking for a room in a shared apartment. My budget is between 600 to 750. 

Er zijn veel migranten die graag één-op-één contact willen met een Nederlander om wekelijks een praatje te maken, om zo de taal onder de knie te krijgen. Als u zo'n taalcoach wilt zijn, dan zouden we heel blij zijn als u contact opneemt of belt voor meer informatie. Hierbij werken we samen met Vluchtelingenwerk Nederland. Bent u al taalcoach? Wijs uw taalmaatje dan op House of Joy! Rechtsonder op deze pagina vindt u onze contactgegevens.