House of Joy Hoofddorp

Selecteer de taal

House of Joy gaat groeien! In plaats van een keer per maand, zijn we met ingang van september 2022 elke week open. Daarom zoeken we andere christenen, van welke cultuur dan ook, die hun talenten willen inzetten om van House of Joy iets moois te maken. Onze focus ligt nu op het organiseren van de maaltijden, maar daar omheen willen we een platform worden voor allerlei manieren van contact tussen migranten en geboren Nederlanders.

Geïnteresseerd geworden in House of Joy en wil je graag meehelpen? Dan maken we graag kennis met je! Dat kan door contact met ons op te nemen via het onderstaande contactformulier.

Financiële hulp

Wij vinden het belangrijk dat onze activiteiten voor iedereen toegankelijk zijn en daarom vragen we geen geld voor de maaltijden of andere diensten. Zou jij een gift willen doen om dit mogelijk te maken? In dat geval, heel erg bedankt! Je kunt je gift overmaken op bankrekening:

NL17 TRIO 0788 8819 14 t.n.v. Algemeen College van Diakenen, Hoofddorp

Belangrijk: vermeld als omschrijving: "Gift voor House of Joy"

Een gift is aftrekbaar van de inkomstenbelasting onder RSIN number 82412547 (ANBI-naam: Diaconie van de Protestantse Gemeente te Hoofddorp).